subota, 3. lipnja 2023.

Staticø (Beograd) // Majak (Beograd) @ Podrum, 09.06.2023. (Friday)



Udarni 6. mjesec u kojemu smo planirali svaki vikend imati svirke (baci oko na blog), započinjemo s nastupima dva zajebana benda, Staticø i Majak. 
Ponovno nam u goste dolazi ekipa iz Beograda, ovoga puta su to nešto novija lica s relativno novijim bendovima koji jašu trenutni val novonastalih grupa koje su se pojavile na tamošnjoj sceni unazad tri godine. 

U igri je kratka četverodnevna turneja oba benda po Sloveniji i Hrvatskoj i tu se i naša jazbina našla na tapeti u njihovom naletu. 

S jedne strane nabrijana ljuta old school hc pankčina s pjesmama ne dužima od dvije minute, a s druge strane miks mračnog crust punka sa noise uletima. Dovoljno da zadovolji (ili iznervira) svačiji slušni aparat!

Start: 22:00
Upad: 4 EUR

Staticø - Beograd, HC Punk

Ekipa koja je već više godina aktivna u pank priči sa bendovima kao što su Unison, Lets Grow i Jaibo!  S novim bendom i dalje guraju taj zvuk stare škole američkog hardcorea uz energičan live nastup. 

Imali ste ih priliku uhvatiti na prošlogodišnjem Paradisu, ako niste nemojte napraviti ovog puta istu grešku!

Majak - Beograd, noisy dark hardcore punk
https://majak2.bandcamp.com/album/majak

Majak postoji isto nešto duže od godinu dana i već su odradili nekoliko gigova po Srbiji, pojavili su se na kompilaciji novonastalih beogradskih hc bendova „Novo poglavlje” uz Nabod, Neven, Bednici i Chemical Tomb pa je i vrijeme da ih se i "vani" čuje. 
Ovo im je prvi mini tour, stoga im želimo daljnje peštanje te da im ne bude i zadnji. 

Sviraju disonantni mračni hc punk. Šuška se da bi mogla pasti koja obrada Tragedya, stoga nemoj propustiti tu priliku!

Zabavu vam donosi RIJEKADIYHCPUNK kolektiv!



Nema komentara:

Objavi komentar