ponedjeljak, 22. svibnja 2023.

Crua (Peruibe, Brazil) @ Podrum, 30.05.2023. (Tuesday)


 
Nakon proživljenog spektakla od proslave 15. obljetnice postojanja našeg i vašeg Podruma, odlučili smo malo stati na loptu sa događajima, ali samo na kratko! 
Znali ste i  vi i mi da je ovo sve zatišje pred oluju koja nam stiže.
 
UPAD: 4 EUR
START: 21:00
 
CRUA-(Peruibe, Brazil), anarcho punk rock
 
Oluja dolazi u vidu entuzijastica i entuzijasta iz benda Crua sa drugog kraja svijeta (doslovno!) koji su se uputili na turneju po starom, pokvarenom kontinentu.
 
Ekipa pešta nabrijani anarcho punk rock pun mržnje i prijezira prema svim -izmima kojima smo bombardirani danas. Dakle, brzo, žestoko i konkretno.
 
Već duže vrijeme djeluju u raznim anarhističkim kolektivima, grupacijama za oslobođenje životinja, bore se zajedno sa domorodačkim grupama protiv modernih kolonizatora koji pokušavaju ponovno oteti teritorij urođenicima na teritoriju oko São Paula, organiziraju koncerte u svojoj okolici i bave se raznim drugim akcijama...

Prije samog koncerta, ekipa iz benda će održati kratko predavanje o, kako oni kažu, formalno ne-deklariranom ratu koji se itekako vodi od strane brazilskih moćnika i multinacionalnih kompanija protiv urođeničkih skupina oko njihova teritorija, sa kojega bivaju sve više protjerani u zadnje vrijeme. Ljudi iz benda su u ovu priču uključeni gotovo 10 godina i žele taj problem kroz svoj koncerte približiti nama ostalima koji nismo ni svjesni užasa kojeg režimi provode nad bespomoćnim ljudima.

Dakle, imamo priliku ugostiti ekipu koja svoje riječi i tekstove pjesama pretvaraju u djela, stoga ne dopustite radnom tjednu da vas spriječi u dolasku na ovaj šou!
 
Zabavu vam donosi RIJEKADIYHCPUNK kolektiv! 

Nema komentara:

Objavi komentar