nedjelja, 3. ožujka 2024.

Greia (Italy/Slovenia) // Ekbom (Trento) @ Podrum, 13.03.2024. (Wednesday)

 

Jedva da smo se pošteno oporavili od zadnjeg giga, a mi vam već u sred tjedna pripremamo novu šamarčinu, praćenu udarcima u glavu u ritmu blast beata jer ipak, vi to zaslužujete! 
Čekaj malo, blast beat, gig u sred tjedna, to može značiti samo jedno! Ding ding ding, točan odgovor, grind zajebancija je na pomolu!
 
E pa.... sjećaš se benda Greia iz Italije/Slovenije sa prošlogodišnje obljetnice, dolaze utvrditi gradivo, a da imaju od koga prepisivati na ispitu, sa sobom dovode vrsne matematičare Ekbom iz Trenta koji se neumorno pripremaju za ovaj ispit državne grind mature!
 
Dođi i podrži priču jer tijekom tjedna se poznaju junakinje i junaci!

Start: 21:00

Upad: 4 EUR


Greia (Grindcore, Italija/Slovenija)
https://greia.bandcamp.com/album/human-supremacy

Tko ih nije uspio uhvatiti na prošlogodišnjoj obljetnici gadno se zajebao, ali evo upravo zbog takvih, oni dolaze ponovno kod nas ispraviti tu nepravdu. 

Anti-sve sve trio rio porkodijo  banda koja pešta taj grind sa HC punk uletim, najbolje od oba svijeta.
 
Naoružani novim materijalom sa albuma Human supremacy koji je izašao pred koji mjesec, dolaze istresti svu mržnju koju imaju prema ovom društvu i svijetu u svom 20 minutnom setu. aaargh!

Ekbom (Mathgrind, Trento)

Eh sad. Znamo svi da znate svirati najbrže dionice znane čovječanstvu, ali dodaj na to isprekidane brejkove, ulete i nepravilne mjere i dobivaš bend koji se sa svojom virtuoznošću ruga nama smrtnicima. 
 
Dijele jednaku mržnju prema svijetu i društvu kao njihove kolege u zločinu, jedino su to još zapaprili sa nezamislivim spojem mathcorea i grinda. 
 
Upravo taj spoj žanrova kod slušalaca izaziva osjećaj da ti paraziti gmižu u,o,na,po,pri,prema glavi i ostatku tijela, opravdavajući time svoje ime Ekbom!  

Zabavu vam donosi RIJEKADIYHCPUNK kolektiv!

1 komentar: