srijeda, 21. prosinca 2022.

 

The Celetoids (ZG) / Ex White (Halle, DE) @ Podrum 22.11.2022 (utorak)

 
 
 

 
 
Nismo se ni pošteno oporavili od posljednjeg giga i već vam spremamo novi!
 
Ovoga puta početkom tjedna, tek toliko da imate što zanovijetati tipa: 'a zašto usred tjedna?' 'a radim sutra...' 'ne mogu, zadnji bas će mi otići' i ostale loše izlike. 
 
Ne, takve nećemo primiti, pogotovo jer nam dolaze dva benda skupa na turneji spremni isporučiti svoj prljavi zvuk s nabrijanim energičnim nastupom.
 
 
 
vrata: 21:00
upad: 25 kn
 
 
 
The Celetoids (Zg, garage punk)
 
 
Gmižuća garažna punk'n'roll kreatura izlazi iz zagrebačkih kanalizacija i kreće se prema Podrumu s ciljem da ga ponovno potopi, ali ovog puta s prljavim, nabrijanim, oštrim riffovima, galopirajućim ritmovima i zvukom koji kao da je pobjegao iz vremenske kapsule 80-ih godina od nekog underground američkog garažnog benda ili se bar tako priča. 
 
Ovu (nadasve) simpatičnu trojku već smo imali prilike vidjeti kod nas, stoga je potrebno utvrditi gradivo i uvjeriti se koliko kul mjuzu sviraju. Ne dopusti utorku da te spriječi u tome!
 
 
Exwhite (Halle, Njemačka, garage punk rock)
 
 
U paketu s gore spomenutim Celetoidsima, sa sjevera dolazi sonična bučna četvorka da još malo gackaju po (budućem) potopljenom Podrumu. 
 
Na trenutke noiserski, na druge trenutke pomalo plesno-melodični, ali svakako začinjeni prljavim garažnim lo-fi zvukom koji bazdi na znoj, pivo i ustajali topli zrak mračnog underground istočno njemačkog plejsa. 
 
Definitivno vrijedi pogledati!
 
Zabavu vam donosi RIJEKADIYHCPUNK kolektiv

Nema komentara:

Objavi komentar