srijeda, 21. prosinca 2022.

               Sukob (ZG) // Nailed in (ZG) @ Podrum 5.11.2022 (subota)


                                

                                                                      

Dok bratoubilački ratovi bijesne, nuklearna zima kuca na vrata i psihopati na vlasti spremaju nove poteze s nama pijunima na svjetskoj šahovskoj ploči, ti i dalje sjediš zavaljen u svojoj fotelji kupljenoj u Ikei, beskrajno listaš debilno blistave objave na Instagramu i hipnotiziran čamiš ispred ekrana gledajući još jednu ispraznu ljigavu seriju na Netflixu i sve si misliš, ma ne tiče me se to, ne stiže to do mene i uvjereno ponavljaš mantru, tako je kako je.
 
Kao udarac direktno u glavu, stižu dva benda da te upravo podsjete na vrli novi svijet kojeg živimo i da prodrmaju ovu jesensku učmalost.
 
                                                Vrata: 21:00
                                                Upad: 25 kn
 
Sukob (Zg) 
 
Relativno svježiji bend sastavljen od već iskusnih lica koji duže vrijeme pale po DIY prostorima sa svojim anarcho-hardcore punk projektima, guraju taj distro, izdaju ploče i peštaju te ilustracije.
 

Ovoga puta u skandinavskoj maniri riffovlja sa midtempo udaranjem, začinjenim s vječito ljutim i oštrim vokalima dolaze sasuti istinu u facu svim prisutnima. Ovog ljeta izbacili su prvo izdanje koje možeš poslušati na linku.

Nailed in (Zg) 
 
Udarac lopatom u čavao koji ti smrska lubanju, brza, nabrijavajuća, beskompromisna satiralica uz taman dodatak brejkova zbog kojih samo gaziš naprijed-nazad i vrtiš vjetrenjače rukama. 
 
Za ispucati frustracije, odgovarajuća muzika, doktori preporučuju! Sviraju već duže vrijeme te su odradili pokoju turneju, no nekako se nisu našli u našem prostoru, pa ovoga puta ispravljamo tu nepravdu.
 
                           Zabavu vam donosi RIJEKADIYHCPUNK kolektiv.

Nema komentara:

Objavi komentar