subota, 19. listopada 2013.

NAILBITER (UK), MALATESTA HARDCORE ORCHESTRA (SWISS) @ PODRUM, 22.10., 21h

Odmah nakon indi groznice nedjeljnje večeri skrećemo u nešto drugačijem smjeru. Naime, sada ćemo se posvetiti arhaičnim zvucima krasta i anarho ojčine, spoja koji bi mogao izazvati epileptični napad među našim posjetiteljima/icama.  S početkom u 21h, u utorak 22.10. za vas će zasvirati niti manje, niti više sljedeći vokalno-instrumentalni sastavi:

NAILBITER: engleski znalci koji iza sebe već imaju gomilu izdanja. Kada su ANTICIMEX bili na tronu i pritom se MOTORHEAD odvojio od svojih pank korijena i originalne postave, tada su ovi mladići pokušali implementirati sve navedeno u svoj sastav. Čavli i rifovlje kojima nabijaju na naopaki križ svakog heretika su nastali upravo u razdoblju zlatnih 80'-tih, prije komercijalizacije dbit pankčine. Ova old skul vožnja traje veće dulje vrijeme i ne misli stati.

MALATESTA HARDCORE ORCHESTRA: prvi puta su nas uveli u ljetno izdanje našega hardkorpank festivala. Tada su bili na manjoj turneji svirajući svoju verziju starog panka koji se mogao naći negdje između NABATA i starog @panka, kada nije bilo bitno znati svirati koliko zapravo izreći ono što nam je na pameti. Ravno iz gerilskog uporišta znanog kao "Zona mutante", dolaze s  novom dozom tupa tupa terora educirajući mlade riječane/ke o potrebi revolucionarnog prevrata.

ULAZ: 25KN
START: 21H

Nema komentara:

Objavi komentar