ponedjeljak, 21. listopada 2013.

JELLY BELLY (Slovačka) @ PODRUM, 25.10., 21h

..."Dance-phank noise oblik života. prolazeći kroz gomilu pitanja postavljenih na malom otočiću ne tako daleko odavde kao i na ogromnom kontinentu, tražimo odgovore na putu prema beskrajnom lovu na kod bezimenog programera koji se ponavlja svake noći, tvorci zvuka, ignorirajući kraj 90ih prošlog stoljeća, bore se kako bi oslobodili mitsku zemlju na istočnim obalama, ali ne silom ni oružjem već isključivo glazbom." ...

Nemamo običaj početi s citatom ili bilo čime sličnim, no kako opisati mutaciju zvuka koja svoje korijene skriva u čudnom obliku panka povezanog sa šugejzom ili afinitete prema plesnoj glazbi kada istovremeno pokušavate ostati dovoljno čudni i dalje od majenstrima?! Možemo reći da će kraj tjedna pokušati otkriti nekolicinu odgovora na ovu sumu pitanja. 

Pritom je petak 22.10. u 21sat i PODRUM mjesto na kojem morate biti. Ako je nedjelja bila prebučna jer su uradi sam pojačalo i pop melodioznost teško mogli istjerati mamurluk prethodne noći i ako je krast na sredini tjedna bio samo zagrijavanje, tada su JELLY BELLY i samoopisni citat s uvoda savršen kraj. Slovački bend po drugi puta u Rijeci. Tko se sjeća ili ne sjeća?! Sada je vrijeme za ponovno upoznavanje. 

ULAZ: 20kn
START: 21h

Nakon koncerta indi/rok/postpunk/naočale slušaona u režiji pank ratnika riječkog DIY podzemlja...

Nema komentara:

Objavi komentar