utorak, 12. lipnja 2012.

DELTA SUMMER STREET SESSION @ Delta (iza autobusnog terminala) 29. 06. (petak) i 30.6. (subota)

RiRock će tijekom ljetnih mjeseci provoditi projekt Delta Summer Street Session. Projekt je zamišljen da bi se poboljšala (unaprijedila) kvaliteta kulturnih događanja u gradu Rijeci za vrijeme ljetnih mjeseci, kada se klubovi zatvore i kada gradu nedostaje koncertnih događanja općenito.

Program započinje dvodnevnim mini festivalom neafirmiranih bendova
već 29. i 30. lipnja, koji donosi suradnju sa RIJEKADIYHCPUNK kolektivom. Nakon toga nastavlja se u kontinuitetu, dva jednodnevna koncerta u srpnju (07.07. i 14.07.) te dva u kolovozu (04.08 i 18.08.). i finalno, dvodnevno zatvaranje 24. i 25. kolovoza.

PETAK OD 20h @ DELTA (iza autobusnog terminala) ULAZ:15kn

DESINENCE MORTIFICATION (PU) Najstariji živući grajndkor/ded metal bend. Tu nema melodija novije švedske škole. Samo dobro staro raspaljivanje kakvo su početkom 90'tih znali priuštili BRUTAL TRUTH ili NAPALM DEATH. Nekoć davno, u BIG ROCK MAMMI, rulja nije vjerovala šta se nalazi pred njima. A sada nakon duge pauze stižu da nam opet podare košmar razbijenih iluzija. Očekujte stare i nove hitove politički nabrijanog blast bita...

DEVASTATED (SLO) . Četiri prijatelja iz Il. Bistrice//Postojne. Upravo izašli iz studija gdje su pripremali split 7' sa starim znancima HUMAN HOST BODY i nakon kraće balkanske turneje dolaze na staro mjesto po treći puta. Biti će to dakako old skul krast mljevenje, uz dobru doza zajebanih melodija i solaža.

LJUBIŠA SAMARĐIĆ (ZG), i ponovno napad lirički inspirativnih tekstova, brzih gitara i maštovitih ritmova. Ovdje se spaja najbolje od svega. Kada se hardkor pretvara u grajnd ili kada metal postane nadomjestak za pank. Zato jednostavno uživajte u rafaljnoj paljbi starih pank ratnika...

LUSTER (RI) su noviji projekt starih riječkih bastadosa. I dalje je to rokerski pank sa raznim primjesima, daleko od garažnih očeva STOOGES i FUN HOUSE LP.a, no prljavo i energinčno odsvirano. Zanat su ispkeli, sada nastavljaju dalje.

BRAIN PRODUCTION (KRK), na tragu često spominjanih starokamenih kraljica ili jednostavno progresive rocka i ostalih alternativnih pristupa, uz veliki dozu vlastite kreativnosti; BRAIN PRODUCTION su najčešći gosti riječkih klubova. I dakako i za njih ima mjesta na ovom festu.

SUBOTA OD 20h @ DELTA (iza autobusnog terminala) ULAZ: đabe:)

SUNSHINE MADNESS (KRK), slove također za jedan od perspektivnijih bendova riječkog područja. Nakon sjajnog nastupa sa THIS TOWN NEED GUNS, ovaj indi/fank/aleternativ kvartet će rasplesati i vas.
 

UMA THURMAN (RI) "Prvi riječki stoner bend"; govori Kralj ZLA i ima apsolutno pravo. KYUSS je bio oslonac na početku ali UMA iz nastupa u nastup sve čvršće i eksplozivnije gazi svojim instruMETALIMA. KAo savršen saundtrek za zalazak sunca prljavoga grada.
NO ARMY (OP) Veseli ali i pomalo ozbiljan opatijski pank bend. Jednostavni troakordni rifovi, bijesan urlik i režanje na režim. Nema mjesta profesionalizmu i pretjeranim emocijama. Ovo je surova glazba surovih vremena.

DROID (RI) Sasvim solidan nastavk rada, starih članova/ica. Raspadom starih bendova izrasta DROID, post pank indi pop. Upravo snimljen prvi EP, upravo snimljen spot i upravo nastup. Kao odgovor na otkazani nastup NA LIVADI... Ples i emocije. Prema kraju ljetne noći.

Cijena pive oba datuma iznositi će vrućih 10 kn, a Rakija House predstavlja veliki izbor rakija i likera od rakija po prvi puta u našim krajevima. Naravno palačinke i su također tu. Vidimo se u što većem broju.

Nema komentara:

Objavi komentar