ponedjeljak, 14. svibnja 2012.

FRANZ NICOLAY (USA) + INDI 21. 05.(ponedjeljak) @ Klub Place, 22h

Idući ponedjeljak nešto sasvim drugačije, emotivno i zabavno sa daškom multikulturalnosti. Sa početkom u 22 sata u Klubu PLACE svirati će:

FRANZ NICOLAY je američki multinstrumentalist sa dugogodišnjom strašću sviranja uistinu različite glazbe. Već kao urbani njujorški mladić gradi karijeru u anarho/cirkus bendu WORLD/INFERNO FRIENDSHIP SOCIETY pa zatim svirajući klavijature u poznatim inide rokerima THE HOLD STEADY. Zanima ga i ciganska etno glazba, nije mu stran niti pank i suradanja sa AGAINST ME!, LEFTOVER CRACK itd. Lista je dugačka. A na ovoj maloj eurposkoj turneji promovira Do The Struggle! mješavinu uistinu svega i svačega. Lagani folk ritam koji se pretvara u etnopank, praćen benđom i skoro pa i gospel vokalima, stvarajući izuzetan ugođaj. Na ovoj turneji pozornicu će dijeliti sa svojom djevojkom.
http://en.wikipedia.org/wiki/Franz_Nicolay

Ulaz: 15 kn

Start koncerta: 22h

Prije i nakon konceta glazbu pušta: INDI : indie-rock / post-rock / emo-rock / math-rock / punk-rock / screamo-rock / hardcore-rock / noise-rock / touch&go-rock / ... očekujte klasičnu večer prepunu hitova koji vas uvijek iznova uveseljavaju u vašem najdražem plejsu...

http://www.youtube.com/watch?v=es9HwRyWBew

Nema komentara:

Objavi komentar