petak, 30. prosinca 2011.

R.O.W. (Dravograd) // Žmanjana Dica (Pula) @ Podrum, 07. 01. (subota)

Raspadanje tokom ovih par tjedana blagosranja poprima finalni oblik u subotu 07.01 sa početkom u 21 sat. Razmišljajući o kraju, dotakli smo se ova dva nadasve odlična benda koji naravno garantiraju zabavu kako samo oni znaju složiti.

R.O.W iliti Rednecks On Wood su brzi skejterski hardkor pank iz Dravograda. Jedni su od rijetkih skejtera sa kompletno zajebanom DIY pozadinom. Ako nemate skejt park napravite si ga sami. Ako vas sponzori odjebavaju jer nemate najnoviju VANS dasku, uzmite komad drva i dakako napravite si sve sami. Nastali na pepelu Mladine Kine, potpomognuti novih bubnjarem rokaju sirovo i prljavo; ogoljeno od ikakvih stereotipa hardkor scene.

Žmanjana Dica su pulski hardkor pank. Tek 2011. snimaju svoj prvijenac Split LP sa PASMATERS iako postoje već brdo godina. Kako članovima ovaj bend nikada nije bio prioritet, a kretali su se po Nulla Osti, SMC i tko zna gdje jos ne, premijerno u Rijeci peglaju ono što najbolje znaju.

Uza sve to, stopom nam stiže i bend izenađenja, ali kao što riječ sama kaže vidjeti ćete o čemu se radi. Tu će se naći i ogroman FALAFEL parti po nikakvim cijenama i još jedna klasična noć u PODRUM-u ...
Upad: 20kn
Start: 21h

Tko živ...tko mrtav...Pank dakako nije mrtav...

Nema komentara:

Objavi komentar