ponedjeljak, 5. prosinca 2011.

Maljutka (Zg) // Inquistion (F) // Our Roots (F) @ Podrum, 22.12. (četvrtak)

U predbožićno prenemaganje svega je previše. Kupovanje nepotrebnih sitnica prema potrazi za skrivenim osmijesima vodi ka zaboravu od pravih i sveprisutnih problema. No, zato smo mi ovdje da vas podsjetimo na destrukciju lažnih emocija i pripremimo na ultranasilno buđenje iz letargičnih snova i apatije. Dakako uz ogromnu dozu nemogućih bendova:

MALJUTKA je vrlo brz i vrlo upečatljiv projekt. Uz uvijek zanimljiv scenski nastup koji uključuje maske, čuvare hramova i strah posjetitelja/ica; pokušati će probuditi demone u nama kombinacijom power violence brzine i ponekad vrlo blekerske atmosfere. Kult živi...

Sa njima stižu i dva francuska benda. OUR ROOTS ravno iz Marseillea dolaze pokazati kako spojiti pozitivne misli hardkora sa grindkor brzinom i pregršt violence dijelova. Maskirani osvetnici lučkog grada, odgojeni na smeću i truleži neoliberalizma...


INQUISITION
predstavljaju samo nastavk onoga što članovi započinju sa OUR ROOTS. Dijeleći iste članove, ovaj duo se vraća fastkor osnova sa jasnim stavom da kršćanstvo mora umrijeti; pored svih ostalih inkvizicija konzumerizma i pošasti.

START: 21h
UPAD: 20kn

Od 19 sati prigodna zakuska za buđenje heretika u nama i druženje uz tople zvukove Hellnationa. Za vas spremamo još pokoje iznenađenje. Pa zato dođite u miru. Bog je ionako mrtav odavno.

3 komentara:

  1. brate Damire pogledam prvu polovicu rečenice i znam da ti pišeš najavu jebote patak:-)Gdi izvlačiš to majkemi..hihih

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa igram se sam sa sobom. Ali mislim da necu vise slagati toliko "suvislih" recenica :)

    OdgovoriIzbriši