petak, 3. siječnja 2014.

Gipsy Mafia (Srbija), BHC Soundsystem (Srbija), SEGREGATOR X (Srbija) @ Podrum, petak - 10. siječanj

"Evo nas opet! Mada je potrajalo"; govori nam jedan davno zaboravljeni stih i uvodi nas u novu koncertnu sezonu PODRUMa i Škatule. Nećemo vas pozdravljati jer nismo niti stali, a i čini nam se da je novogodišnje ludilo konačno iza nas. Sada smo ponovno u limbu između zajebanih stadija nezaposlenosti i ponovno otkrivamo potrebu za glazbenim angažmanom koji se ne libi prozvati društvo//vlast//problem. U petak 10.1. s početkom u  21 sat imamo samo takvu zakusku između hip hop, dub i breakcore zvuka što je i mali presedan jer ovi će žanrovi po prvi puta razdrmati naš mali (k)raj!!! Ravno iz Banata za vas:

BHC Soundsystem iliti BanatHardCore soundsystem je ekipa koja se nakon hardkora usmjerila i na DUB/DRUM N BASS te pokušava posijati po Banatu klice soundsystem kulture. Ovi će momci odraditi pripremu za poptuni kaos koji dolazi s našim hip hop junacima.

GYPSY MAFIA Hip-hop dvojac koji  vuče korijene iz 2006. godine. Od tad, pa do danas, dva brata Skill i Budy O.G. RAP koriste glazbu kao sredstvo da izraze svoje stavove, da upoznaju javnost  s položajem Roma; otvoreno govore o fašizmu, ali, naravno, govore i o svom odrastanju i druženju i okruženju. Ime benda jeste Gipsy Mafia, ali oni definitivno nisu gangsteri.

Za kraj, breakcore demonizacija u vidu SEGREGATORA X. Sumnata kombinacija digitalnog hardkora, brzog basa i zajebnog sempliranja čini gdina. X savršenim krajem ove večeri.

UPAD: 25KN
START: 21H 




Nema komentara:

Objavi komentar