ponedjeljak, 20. siječnja 2014.

DISASTER (Šibenik) // SICK CRAP (Pula) @ PODRUM, 31.1. petak, 21h

Nekoliko novih bendova za nekoliko novih duša koje će postati dio hardkor pank kružoka?! Mislimo da je pravo vrijeme da nikad topliji januar zaključimo s novom dozom oštrog zvuka iz bliskih nam gradova koji do sada nisu imali prilike prodrmati PODRUM otkako se radi na afirmaciji "uradi sam" podzemlja. Petak 31.1. će nam stoga pokazati kako se svira old skul na pulski način te kako se svira grinderski krast po šibenski. S početkom u 21h za vas i samo za vas krlju prže sljedeći sastavi:

DISASTER (Šibenik): Disaster je priča uz neke svoje stanke i odmaranja stara 14. godina. Uvijek vođena temeljima prijateljstva, promijenila je glavne likove kao i tematiku nekoliko puta. Od chaos dis-a, crusta do grinda, al uvijek sa hc/punk d.i.y. pristupom. Iza sebe ostavlja "Night fallin` down" (2003.) kazetu i Disaster (2006.) CD te izlazi na KAZINU - live iz Kocke, V/A - "Blind to the truth" CD i Hladan Balkan kompilaciji. Uz više manje sličan zvuk i uvijek isti pristup, pričaju život dalje kroz distorziju za sve dobre ljude,prijatelje,za scenu,za sebe. 

SICK CRAP (Pula): Vođeni mišlju kako je skejtanje još uvijek dovoljno pank da bi bilo kul, nošeni na krilima slobode svog zelenog kombija i potkovani dobrom dozom RICH KIDS ON LSD-a, SICK CRAP Rijeci sviraju svoje jednominutne himne s novog upravo snimljenog albuma. Nije mi jasno zašto ovi američki antijunaci imaju toliko fanova u Puli?! Valjda ćemo saznati s ovim bendom o čemu se ovdje zapravo radi. 

UPAD: 25 kn
START: 21h

+prije i nakon giga hardcore punk slušaona: od ANEGELIC UPSTARTS do ZEKE, od BLACK FLAG do WORLD BURNS TO DEATH, od PENNYWISE do NOFX+

Nema komentara:

Objavi komentar