subota, 11. studenoga 2023.

 Predstavljanje queer fanzina Bučkviriš @ Podrum 16.11.2023. (četvrtak)


Osim već ustaljenog koncertnog programa kojeg tu i tamo organiziramo kod nas, odlučili smo ovog puta napraviti nešto drugačije.
 
U suradnji sa neformalnim kolektivom okupljenim oko queer fanzina Bučkviriš ovog četvrtka (16.11.) radimo događaj na kojem bi ekipa predstavila svoj fanzin koji je nedavno izašao i time stvoriti otvoreni prostor za druženje i ćakulu. 

Zašto Bučkviriš? Što je uopće fanzin i zašto se odlučiti na takav oblik angažiranja u lokalnoj zajednici? Kojim se temama bavimo u ovom broju i kako se one odnose na naš život i aktivizam u Rijeci? Ovo su samo neka od pitanja na koja će ekipa odgovarati i time označiti svoje mjesto u procesima oblikovanja našeg grada!

Dođi prolistati Bučkviri, a možeš i udomiti svoj primjerak za donaciju kojom ćeš podržati njihove daljnje inicijative. Možeš čuti nešto o njihovom kreativnom procesu, kao i dobiti uvid u super stvari s kojima se bave kroz zanimljivu raspravu o događanjima"iza kulisa" oko izrade fanzina kao i o dodatnim idejama i projektima koje kuhaju.
 
U ćakuli će im se pridružiti još razna lica iza lokalnih fanzina i aktivističkih krugova i time stvoriti prostor otvoren za diskusiju.

Vidimo se u što većem broju ovog četvrtka!

RIJEKADIYHCPUNK  i Bučkviriš kolektiv
 

Nema komentara:

Objavi komentar