nedjelja, 10. rujna 2023.

 Warkrusher (Montreal) // PxDxTx (Pula) @ Podrum, 17.09.2023. (Sunday)


Nakon uvertire u vidu garagepostsynthnazovikakoćešpunk giga, idemo u smjeru mračnijeg, prljavijeg, konkretnijeg zvuka.

Armageddon kuca na vrata, tvrtka Lürssen gradi mega marinu u Porto Barošu i Rijeka postaje još jedan resort za bogate na karti Ružne Njihove. Kao odgovor na to, lansiraju se bombe iz Montreala i Pule u vidu grind i stenchore junaka Warkrusher i PxDxT koji svojom zvučnom detonacijom potapaju Disneyland za bogate i prže svoju apokaliptičnu setlistu na devastiranom ni
štavilu što je nekad bio grad.

Ne preostaje ništa drugo nego prepustiti se bijesu i gnjevu galopirajućeg ritma duple bass pedale, metaliziranim riffovima i distorziranim bass dionicama.

Start: 21:00

Upad: 4 EUR  

Warkrusher (Montreal, stenchcore)  

https://inbattlethereisnosobriety.bandcamp. com/

Štovatelji Bolt Throwera konačno dolaze na svoje. Prekooceanski junaci dolaze pržiti po starom kontinentu. Inspirirani estetikom i stilom sviranja Bacača Munje, stvaraju metalizirani crust punk koji vuče na klasike tog žanra (čitaj Hellshock, Sanctum, Axegrinder, Hellkrusher), dok istovremeno ne upadaju u zamku stvaranja muzike po kalupu. Jebiga, imaš 12 tonova, pa sad ti budi kreativan...

Radi se tu o već uigranoj ekipi koja je peštala s bendovima poput: Napalm Raid, Hard Charger, PMS 84, Parasytes. Tako da se nemoj iznenaditi kada te oduvaju sa svojim nastupom.

PxDxTx (Pula, grindcore)

https://pxdxtxgrind.bandcamp.com/album/im-fucked-youre-fucked-demo

Ekipa koja je svirala kod nas pred manje od godinu dana, dolaze ponoviti grind gradivo za sve one koji nisu pazili na satu peštanja i gubljenja sluha. Oni nemirniji će biti poslani u prvu klupu i pišu se neopravdani za nedolazak. Ispričnice ne uvažavamo!

 

Zabavu vam donosi RIJEKADIYHCPUNK kolektiv!

Nema komentara:

Objavi komentar