nedjelja, 10. travnja 2022.

Pali Alarm: Bible Thrower (Rijeka) // Human Behavior @ Podrum, 22. 4. 2022. (petak)


Kada se pročulo da ćemo 22. 4. napokon raditi gig u podrumu nakon više od dvije godine (da, onaj najavljeni Disbaja / Kurve koncert se zapravo nikada nije dogodio), vladajuća garnitura nije imala drugog izbora nego ukinuti sve mjere.
 
Vrijeme je za buđenje na zgarištu vrlog novog svijeta, zato navijte pametne satove, navucite gas-maske i električnim se romobilima u petak dovucite do dobrog starog Podruma na žlicu joda i čašu nervoze.

Vrata: 21.00h
Upad: 25 kn
 
Nastupaju:

BIBLE THROWER  (Rijeka)
https://biblethrower.bandcamp.com/
 
Autohtoni domaći krastpank dezinficijens oštrog metaliziranog mirisa (sastav: istarska loza, goranska lavanda, slavonski jal, grobnički crni humor i riječki cinzam). S velikim zadovoljstvom preuzimaju odgovornost za skidanje prašine s razglasa i stvaranje novog zaštitnog sloja vašeg alkohola koji će se proliti po podu Podruma.


 
Ovi momci ozbiljno shvaćaju važnost „travel light“ filozofije, odbacujući potrebu za gitarom i svim njenim kreštavim tonovima i nepotrebnim petim ili čak šestim žicama. Bas i bubanj, i to ti je to moj/a ti. Sirovo, masno, distorzirano. Fuzzcore pank ludilo za nuklearno proljeće kojem se veseli i naša podrumska smokva.
 


 
Nakon svirke bit će naravno i neke muzike. Zato boce u vis za povratak iz kome i nadolazeći četrnaesti rođendan Podruma!

Nema komentara:

Objavi komentar