utorak, 11. lipnja 2019.

Windthrown ("Norveška" / "Francuska"), Ankora (Zadar) @ Podrum, 14. 6. 2019. (petak), 21:00h


Nova poslastica u Podrumu, ljudi!

WINDTHROWN
ambient/ drone/ noise
Francveška

ANCORA
sludge/ crust
Zadar

14. 6. 2019. (petak)
25 kn


Upad: 21:07
Start: 22:01

(ni ovaj put nećemo pisati tko kad svira jer svi i dalje znamo da je to teška farsa)



WINDTHROWN je Lars, odnosno polovica dua La Casa Fantom koji su u nekoliko tourova prošli kroz Podrum, i jedan od onih koji mora svirat da bi preživio, a svirka mu je kanaliziranje distorzije iznutra prema van. Nije im bilo bitno sviraju li pred 9 ili 99 ljudi – svaki je to puta bio zli spektakl. Ovaj puta u Windthrown manifestaciji stiže sentimentalno iskriveljeni amijentalni drone šum uz bariton gitaru, sinth-zvuk i noise-višeglasje! 

ANKORA su oni mladi crusteri/straighedgeri iz Jadere - dva brata. Ovome je dvočlanom sludge sastavu prvi nastup. Oni jedva čekaju, mi jedva čekamo. 

 *** a prije svega zavrtit ćemo doks Ako i jedno stablo padne: priča o fronti za oslobođenje zemlje (If a Tree Falls: A Story of the Earth Liberation Front) Dođite već u 20 sati i pogledajte (iako možda već i jeste?!?) što točno radi "najveća domaća američka teroristička prijetnja" (kako FBI kaže 'number one domestic terrorist threat') ELF: Earth Liberation Front! Ovi eko-teroristi (kako ih nazivaju) koriste ekonomske sabotaže i gerilske ratove kako bi se zaustavili iskorištavanje i uništavanje okoliša. Glavno da su oni eko-teroristi, a ne svi ostali koji zapravo eko-uništavaju.

 Zabavu donosi RIJEKADIYHCPUNK kolektiv!

Nema komentara:

Objavi komentar