utorak, 13. ožujka 2018.

Ill Wind (Zg), CC (Zg), Neon Lies (Zg) @ PODRUM, 16.3., 22:00h

Kroz neobične kombinacije smo nekako gradili DIY priču od samih početaka. Bio nam je zanimljiv punk koji se nije libio kročiti u neki drugi žanr, igrati se sa nekim nestereotipnim zvucima itd. Naposljetku, sve je to dio iste zavjere. Vodeći se time, ovog petka donosimo synth punk, melodični pank i malo metalskog hc punka:

CC
hardcore punk
Zagreb
Ill Wind
punk  rock
Zagreb
Neon Lies
minimal synth
Zagreb
16.3.2018 (petak)
22:00h
25 knCC su prljavi hardcore punk koji dakako vrišti na sistem i sve oko sebe. Ponekad malo metalizirani ali uvijek nabrijani, ovi mladići i djevojka su nedavno snimili svoj prvi EP i sad se polako spremaju i na prvu turneju.

ILL WIND su s druge strane melankolični punk rock koji vrlo rijetko skreće u core ali se puno više oslanja na melodičnu stranu punka izraslu na post hardcore briji gdje se energija ne mjeri samo količnim bržih ili što bržih rifova.

NEON LIES ostaje za sam kraj. Riječ je o jednom čovjeku koji je svoje standardne žičane instrumente zamijenio s sintovima, pedalama i ostalim gadgetima kako bi što preciznije složio mračan "disko" tj. ono što nazivmao minimal synthom ili darkwaveom ili bilo kojim drugim opisom koji nas vraća u mračne '80-te.

Satnica:
Ulaz: 21:00h
Neon Lies: 21.30 - 22.15
Ill Wind: 22.30 - 23.15
CC: 23.30 - 0.15
After pank parti: 0.30 - ???

Zabavu donosi RIJEKADIYHCPUNK kolektiv.

Nema komentara:

Objavi komentar