četvrtak, 11. siječnja 2018.

Left To Starve (Ka/Zg), Path Of Cestoda (Ka/Dr), Stained Hand (Ka/Dr) @ Podrum, 19.1.2017., 22.00h

Priča kaže kako bendovi koji šeraju članove/ice najbolje funkcioniraju. U recentnijoj domaćoj pank povijesti ovaj slučaj je zabilježen u mnogim gradovima. Jedna garaža, svi nešto sviraju i svi imaju različite afinitete. Ali ta ljubav za žesticom ih spaja i tjera da stalno nanovo istražuju. Takav je slučaj i u tmurnom Karlovcu i bližoj mu okolici. Iz dosade su nastali sljedeći razarači/ice koji nam dolaze u goste:

Left To Starve
sludge core, Karlovac/Duga Resa
Path Of Cestoda
dark hardcore, Karlovac/Duga Resa
Stained Hand
power violence, Karlovac/Duga Resa
19.1.2017. (petak)
22:00h
25 kn

LEFT TO STARVE su polako i sigurno postali sinonim za mračan i težak zvuk. Od samog početka, bend se poigravao s mračnom stranom hardcorea i danas je to žestoki miks sporosti i metalizirane bestijalnosti. Sludge the core!

PATH OF CESTODA s druge strane sviraju emotivni crust kakav je žario i palio sredinom '00-tih. No, da sve ne bude krajnje predvidiljivo tu su mračne core dionice, pa potom d beat, pa melodije pa dakako vriska i sve ostalo što treba jednom punk bendu.

STAINED HAND za sam kraj donose dašak west coast power violence škole. Bijesni djevojački vokali, stop 'n' go zajebacnija i blastovi su neke karakterestike ovog vrlo mladog benda. kojima svi predviđaju svijetlu budućnost.

I kako bi doživljaj bio potpun, prije koncerta ćemo Vas pozvati na druženje jer po prvi puta gledamo jedan punk film u PODRUMU! Naime bubnjar benda Left To Starve, Pavle Kocanjer je snimio zanimljiv uradak koji prati turneju dva DIY benda. "Don't talk to me" je sjajan prikaz one druge strane života u kombiju, onkraj stalnih koncerata. O čemu se radi?! Provjerite prije koncerta! 

P.S. past će i neka fina vegan meza kako bi doživljaj bio potpun!

Satnica:
Ulaz: 20:00h
Film+večera: Don't talk to me, 21.00 - 22.00h
Path Of Cestoda: 22.30 - 23.00
Stained Hand: 23.15 - 23. 45
Left To Starve: 0.00 - 0.30
After pank parti: 0.30 - ???

Zabavu donosi RIJEKADIYHCPUNK kolektiv.

Nema komentara:

Objavi komentar