četvrtak, 16. ožujka 2017.

EkeBuba (Zg), The Celetoids (Zg), Wild Forms (Zg), 24.3.2017., 22.00h,25 kn

U suštini, idući koncert je presjek najboljeg od DIY hardcore punka koji se trenutno svira po nekropoli. Divljaštvo, brzi rifovi, DIY spika i sve ostalo što su naučili gledati nam dolazi u jednom paketu, s jednim kombijem samo za Vas, premijerno:

Eke Buba
speed punk, Zagreb
The Celetoids
garage punk, Zagreb
Wild Forms
hardcore punk, Zagreb
24.3.2017 (petak)
25 kn

EKEBUBA su trojica pankera koji staru školu američkog zvuka tjeraju na nekom sasvim novom suludo brzom nivou. Stoga, speed punk postaje jedina prava definicija koja objašnjava njihove 15-minutne izljeve bjesa i emocija. 

THE CELETOIDS također imaju taj totalni prljavi zvuk, no za razliku od potonjih kolega imaju više afiniteta spram proto punka i onoga što danas nazivamo garažnim lo fi zvukom kojega i dalje tjeraju generacije novih pankera.  Energična lajv svirka, jednostavnost i pank energija nose ovaj bend iznad gomile sličnih sastava sličnoga zvuka.

WILD FORMS s druge strane iza sebe imaju samo jedan koncert. Tek postaju koncertno aktivni no u tom su bendu stari DIY ratnici okupljeni u jedan sasvim novi projekt o kojem će se tek pisati hvalospjevi. Prljavi hardcore punk bez kompromisa. Što znači da ovdje nema metalik rifova, sporih uvoda itd. Buka i urlik!

Satnica:
Ulaz: 22.00
Wild Forms: 22.30 - 23.00
The Celetoids 23.15 - 23.45
EkeBuba 0.00 - 0.20
After pank parti: 0.30 - ???

Zabavu donosi RIJEKADIYHCPUNK kolektiv!



Nema komentara:

Objavi komentar