četvrtak, 5. svibnja 2016.

Pasmaters (Pu), Sick Crap (Pu), Hombre Malo (O), Monox (Ri) @ Podrum, 21.5.2016, 21h, 25 kn

Za sam kraj mjeseca i skori početak ljeta, pripremamo pravu hardkor pank poslasticu. Ponoviti ćemo nastupe mladih nada, ugostiti bend s daleka sjevera i zajednički se veseliti nastupu trenutno najstarijeg živućeg pank benda u široj okolici koji baš nikada nije svirao u našem gradu u svojoj više od 30 godina dugačkoj karijeri! I još ćemo tome nadodati najbolji domaći ded metal. Dame i gospodo:

PASMATERS
hardcore punk, Pula 
SICK CRAP
hardcore punk, Pula
HOMBRE MALO
stoner sludge metal, Oslo
MONOX, Rijeka
death groove metal
21.05.2016. (subota)
21h // 25 kn

PASMATERS su nastali sada već davne 1984. u Puli, gradu koji je tih godina imao dinamičnu pank scenu. Sad, da li je termin PUla PUnk nastao kada su ovi mladići uistinu bili mladi ili godinama kasnije ostaje manje bitnom činjenicom, no ovi DIY ratnici su svirali i raspadali se, nadživjevši mnoge prolazne trendove i priče. Ipak, zadnjih par godina u nešto izmjenjenoj postavi ponovno proživljavaju novu mladost uz sviranje prljavog i bijesnog old skul hc-a! Očekujte presjek hitova sa svih albuma! SICK CRAP nisu bili u Rijeci  dulje vrijeme. U međuvremenu je iz benda otišlo nešto ljudi, došlo nešto novih i upravo su izbacili novi album koji samo još više produbljuje njihovu ljubav prema skejtu, Puli, pivama i svim ostalim stvarima koje muče dječake u odrastanju. Još jedan bend koji svakako ne treba propustiti jer njihov brzi hc je naprosto kakav bi i trebao biti, neobuzdan i divlji. HOMBRE MALO  dolaze is Osla. Bend čine članovi mnogih poznatih krast bendova koje sada nećemo nabrajati, no ekipa ipak svira nešto drugačiju muziku tj. energičan i bučan stoner metal, duboko ukorijenjen u pank sceni i u norveškim šumama koje nisu poznate samo po blek metalu, već i po bogatoj i dugotrajnoj radikalnoj pank priči.


MONOX su riječka ded metal mašina s tendecijom za dobar gruv i još zajebanije rifove. Zadnji puta su gotovo rasprodali Palach, a sada nam stižu pokazati kako se tehnicira na sedmožičanim gitarama i kako se lupa blast bit uz dobru dozu zajebanog growla i nikad bolji bas.Satnica:
Ulaz: 21.00h
Sick Crap: 22 - 22.30
Pasmaters: 22.45 - 23.30
Hombre Malo: 23.45 - 0.30
Monox: 0.45 - 1.45

Prije i nakon koncerta metal pank hitovi u režiji poznatih lica Podruma!

Koncert donosi i nesvakidašnju zabavu organizira RIJEKADIYHCPUNK kolektiv!
Nema komentara:

Objavi komentar