utorak, 19. travnja 2016.

eaglehaslanded (Srbija, emo violence), Rules (Zagreb, hc punk) @ PODRUM, 23.4. (subota)

Vjerojatno dugo vremena niste slušali neki emocionalni pank i pritom se zapitali kako bi bilo sjajno vidjeti lajv kakav super bend koji svoje urlike smješta u sasvim prihvatljivu sferu izričaja gdje se vrlo glasne gitare stapaju s još bržim rifovima u simbiozi kaotičnog užasa! Stoga, s istoka dovlačimo najbolji skrimo a iz nekropole sasvim novi old skul kaos!

EAGLEHASLANDED (Srbija)
emo violence 
RULES (Zagreb)
hc punk
23.4.2016 (subota), 22.00h
20 kn

Nazvani prema čudnom stihu jedne Nirvanine pjesme, beogradski EAGLEHASLANDED su dio nove DIY generacije pank pjesnika s uvijek vrućeg beogradskog asfalta. Svirali su svugdje, pjevaju na raznim jezicima i njihovu muziku je teško kategorizirati. Kaos, emocije su poneki od epiteta, no sve je to ništa spram njihovih živih nastupa. Ovo je trojac koji će Vas prodrmati do pakla i natrag. 


S njima sviraju bivši i sadašnji članovi bendova koje nećemo nabrajati jer ne vjerujemo u prošlost i pritajenu slavu! RULES su ex ti i takvi ekipa, koja ponovno donosi zvuk brzog tupa tupa hardkora spojenog s pokojom r n r dionicom nalik na velikane rokerskog hardkora?! O kome se radi?! Saznajte iz fanzina koje ćete kupiti na distribuciji pored nastupa! Nismo Vam ništa rekli jer Vas želimo iznenaditi iza vala sirove energije!


Satnica: 
Ulaz: 22.00h
RULES: 22.15 - 23.45
EAGLEHASLANDED 0.00 - 0.45


Nakon koncerta party i zabava kao i obično! Hitovi su spremni. ANTIOTPAD diskografija na ripit O)

ULAZNICA: 20 kn

Koncert donosi i nesvakidašnju zabavu organizira RIJEKADIYHCPUNK kolektiv! 
 

Nema komentara:

Objavi komentar