nedjelja, 3. siječnja 2016.

LEFT TO STARVE (hc crust/sludge), ARSTA (blackened crust), ELDRICH (black metal) @ PODRUM, 21.1.2015

Nešto neobično se događa u gradu na četiri rijeke. U zadnjih nekoliko godina, svjedočimo nekoj novoj DIY zavjeri koja nam isporučuje sasvim nove mračne ratnike koji svoj hardkor stapaju s blek metalom i krastom, donoseći jednu sasvim novu liniju mračnjaštva

ELDRICH (Karlovac)
black metal
ARSTA (Karlovac/Duga Resa)
blackened crust
LEFT TO STARVE (Karlovac)
hc crust/sludge
22.1.2015 (petak), 22.00h
20 kn


ELDRICH čine 2 mladića kojima je jebeno dosadno i koji vlastitu mizantropiju odlučuju kanalizirati kroz projekt u kojem sviraju primitivni blek metal, nalik drugoj generaciji skandi škole koja niti dan danas ne prestaje intrigirati.  Primitivni metal s pank duhom! 

ARSTA također voli blek, ali vole i krast. Standardno dbit mrvljenje koje se stapa s starom školom blast bita. Nema boga nema gospodara! Samo lo fi krlja i depresija!

LEFT TO STARVE iliti Njihov drugi posjet Rijeci. U međuvremenu su odsvirali cijelu matičnu i sve okolne države. Ako nismo bilo sigurni u prosperitet ovih mladića, sada nam je posve jasno da njihov mračan hardkor postaje sve usviraniji i relevantiniji. Očekujte miks panka i sporine, blast bita i vriske!
Satnica:
Ulaz: 21.30h
ELDRICH 22.00 - 22.30
ARSTA 22.45 - 23.30
LEFT TO STARVE 23.45 - 0.30

Prije i nakon koncerta, veselo RIJEKADIY rukovodstvo uveseljava sa standardnim pank rok hitovima! Plus malo blek metala!

Ulaznica: 20 kn

Koncert organizira i nesvakidašnju zabavu donosi RIJEKADIYHCPUNK kolektiv!

Nema komentara:

Objavi komentar