četvrtak, 19. studenoga 2015.

Benefit za FOOD NOT BOMBS Kolektiv, 21.11.2015, 22 h

Nakon brrrrrdomjesečne pauze,  konačno otvaramo vrata našeg mračnog kutka nadomak carinske zone najljepšeg nam grada. Ovoga puta, najstariji DIY prostor zapadno od Rječine i istočno od Frljićeve rezidencije neće  ispuniti buka distorzije niti miris kilometraže i turnejske prljavštine.  

Gdje su bile zakovice zamislite si šljokice, di je bila gitara zamislite si kompove,  di se drmalo glavama razdrmaće se nogice.

Svatko tko je bio na prošloj fešti Hrana ne oružje kolektiva zna što očekivati, red jeftine cuge, red golotinje, red karizmatičnih Djeva i DJeica za najopušteniju feštu u gradu.

Plesnim podijem komandiraju:

FAIR IS ALIAS:  najprovokativnije od istarskog elektronskog podzemlja, prebrutalne za Francija, preekstremne za Ladonju, prekrofnaste za krafnu, očekujemo od svakog od vas da im kupite piće poslije seta

LoKX:  simpatičan mladić, dobar drug i zaljubljenik u psihodeliju, po prvi put sa one strane stejdža u Podrumu, što reći osim da dolazi iz mjesta sa najsurovijom klimom submediteranske oblasti, grada sa najvećom jamom i najpoznatijom radionom. Tko preživi pričaće!

Bruna ide u Vinkovce: kultni one girl kolektiv i ujedno najhrabrija karakterna djica koja se ne bi libila pusiti bajumaloga u škabrnji niti škabrnju u baju maloga. Očekujte više od običnog seta, molit ćete za milost ali je neće biti……..

UPAD: Donacija ili Pol Nacija

Sav prihod ostvaren na fešti ide za daljnje aktivnosti Hrana ne oružje kolektiva i prijatelja nam, tako da ne budte škrti i popite nam svu cugu…………….


Nema komentara:

Objavi komentar