utorak, 24. lipnja 2014.

Peoplefox (indie/rock) // The Truth (hc/punk) @ Podrum, 12.07. (subota)

Zadnji koncert prije ljetne pauze i početka sveopće riječke letargije. Kako "parti scena" raste tako alternativna događanja nestaju jer nema zainteresiranih ili nema dovoljne količine sredstava da se stvari pokažu održivima. Stoga za sam kraj pred ljeto, stari znanci koji su i otvorili PODRUM za 1. maj sad već dosta davne nam 2008. godine kada je "scena" izgledala i razmišljala drugačije. Što se promijenilo od tada? Više manje sve. S time da ljudi i dalje neumorno kritiziraju umjesto da stvarno nešto i naprave. U subotu 12. srpnja s početkom u 21 sat:

PEOPLE FOX je sasvim novi kraljevački indi/post/granđ bend koji s jednakim intenzitetom nastavlja alternativno američko naslijeđe bendova kao MUDHONEY, DINOSAUR JR. ili dakako HUSKER DU. Mlada ekipa as starim bubnjarem u višeslojnom aranžmanu urlika, snenih pjevanja i dakako energičnosti. 

S njima na turenji THE TRUTH. Konačno su krenuli svirati i neke nove stvari. Ovo je dakako i dalje totalno hardkor pank ludilo gdje se kratke pjesme ispresjecaju s stand up anarhizmom karizmatičnog gitariste koji je upravo postao partijski funkcioner. No, dosta o tome. Bend svira i razmišlja kao MINOR THREAT u najboljim danima. U srcu stepe kao građani sveta...

ULAZ: 25kn
START: 21h

Nema komentara:

Objavi komentar