srijeda, 28. svibnja 2014.

Crystal Soda Cream (A) // Kyrest (D) @ Podrum, 12. 06. (srijeda)

Za nadolazeće toplije dane i kraj agonizirajuće kiše, donosimo svježi dodatak riječkoj ustajalosti koja se često žali kako nedostaje koncerata, kako ne postoje bendovi koji dolaze jer fali infrasturkture, prostora itd. Stoga, u najboljoj DIY maniri, PODRUM 12. lipnja (četvrtak) postaje utočište svakoga tko želi izaći iz začaranog kruga izgovora i traženja izgovora. Samo za vas i za nikoga drugoga s početkom u 21 sat, jedno postpunk i jedno mračno hardkor ukazanje!!!

KYREST su njemački darkerski hardkor bend koji je kako to već u progresu biva krenuo s više neokrast strane da bi danas tu bilo i izleta u kontrolirani blek metal, sporost te dakako d bit koji ne prestaje niti u jednoj varijanti.  Što reći, different from being different kako oni sami kažu za sebe!!!

S druge strane, CRYSTAL SODA CREAM dolaze iz Austrije i sviraju totalno uhu ugodan no istovremeno mračan post punk na tragu starih novovalnih bendova koji su bili malo mračniji te stoga skrenuli u darkwave ili goth rock. Ipak ne razbacujemo se žanrovskim epitetima i podjelama, nadolazeći nam trojac sjajno kombinira staru bazu THE CUREA, klavijature s sjetnim gitarama  i plesnu pomalo jezivu atmosferu. 

ULAZ: 25 novaca
START: 21h


Nema komentara:

Objavi komentar