nedjelja, 21. listopada 2012.

HUMAN HOST BODY (SLO), ATER ERA (SLO) @ PODRUM, 02.11. (petak)

Crne tmine prolaznosti se približavaju. Kao jecaj ranjenih zvijeri, kao neprestana bol.... Samoća nas vraća samima sebi. Šuma ponovno živi. I bezbrojni jauci postaju čujni. Tamo gdje zlo nikada ne spava... Dakako u PODRUMU, petak, 2.11. sa početkom u 22 sata!!!

Ovako bi nekako izgledali opisi blek metal bendova sa početka 90'tih ili bi ja samo htio vjerovati da je takvo nešto tada bilo moguće. Sav žanr obojan često lažnim opsesijama smrću i patnjom, polako nalazi i svoje mjesto po DIY scenom. Samim time iz Kopra nam dolaze metal pank ratnici sa svojim vizijima crne blasfemije i metala općenito. Onog koji se ne libi graničiti sa pankom, progresivom ili bilo kojim drugim kaosom (sludge recimo).

HUMAN HOST BODY su već haračili ovuda u nekim drugim manje zlim varijantama. Kako je vrijeme odmicalo, tako se i zvuk sve više blekerizirao, postajao i sporiji; time njihov krast poprima u sebe svašta. Blast bit ili d bit, pa potpuna doom taština. Sve je moguće. Vokali će režati. Neće biti pošteđenih.

ATER ERA novi magični trio iz sasvim uljudnog podzemlja grada na obali. Naravno sa potpuno zlim mislima. Ovi momci su slušali stari MAYHEM, razmišljali o samoći kao DARKTHRONE i da su album snimili na 30 vatnim pojačalima kao cijela tadašnja nordijska scena , postali bi instant klasik. Ovako dobivamo osuvremenjen  zvuk, tremolo rifove i ultrabrze ritomove. Nema skrivanja iza ničega. Novih 6. pjesama nedavno snimljenih će biti mala uvertira u predstojeći euro tur (sa H.H.B.).

Dakle,
Upad: 25kn
Vrata: 20h
Start: 22h 


Častit ćemo se i BATHROYem, CELTIC FROST.om i ostalim starim i novim blek metal stanjima uma. Tamo gdje im je i mjesto. U debelom hladu industrijskog podzemlja.

Nema komentara:

Objavi komentar