utorak, 27. ožujka 2012.

Homo Homini Lupus (Pu) // The Pathetics (Čk/Zg) // The Truth (Kv/Zg) @ Podrum, 14. 04. (subota)


Sredina je mjeseca. Subota dolazi i vi ne znate kuda sa sobom. Pritisak života vas je natjerao na rub, mrzite šefa i baš bi rado gnjev usmjerili prema nekim vedrijim trenutcima. I gle čuda, hardkor koncert sa čak 3 benda?! Može li bolje od toga...

14.4. nije ništa drugačiji od ostalih dana. Ipak, sa raznih strana dolazi nesveto trojstvo u obliku sljedećih vokalno instrumentalnih razarača :

HOMO HOMINI LUPUS
(Pu) su česti gosti. Nakon kraće koncertne stanke i rada na novom split LP.u; vraćaju sa da pokažu brz, angažiran grajndkor krast koji se opasno bliži metalu ali uspijeva zadržati pank oštrinu. Ovaj trojac se gubi po još nekolicini bendova. Ipak nama su upravo H.H.L. najdraži.

THE PATHETICS
(Zg/Čk) predstavljaju novo rok en rol hardkor kopile članova nedavno ugaslih JUNK MESSIAH. I dalje je to brza i prljava pankčina, no sada još jednostavija i više nabrijana. Tri akorda nikada ne mogu dosaditi i to ovi momci dobro znaju. Sa ZEKE u slušalicama, pedalom u nogama i đank kolom u venama... Premijerno u Rijeci.

THE TRUTH (Zg/Kv) su prvi puta rokali u PODRUMU.u prije 4 godine. Od tada bend se budio iz letargije, snimao nove pjesme i konačno dobio stalnog bubnjara. Sada funkcioniraju na potezu Zagreb/Kraljevo i sviraju mnogo više. Jedna turneja je iza njih, a ova kraća će završiti upravo u Rijeci. Hardkor jednostavnost, pank kritika i uglavnom dobra zabava je nešto što sam navikao gledati kod njih. Nadamo se da će se svidjeti i vama....

ULAZ : 25 KN
START : 21 H


Prije i nakon koncerta lagana zabava uz probrane pank hitove i dobru vegan mezu. Do idućeg susreta...

Nema komentara:

Objavi komentar