nedjelja, 16. listopada 2011.

MOJE TVOJE NASE : Rad i organizacija, off program 20.- 22.10. @ Klub Place, Savez udruga Molekula




Drugo more, Balkan Kolektiv i Rijeka DIY HC/PUNK i Savez udruga Molekula :

...donose 3 dana, raznovrsne zabave, veselja i promišljanja...


MOJE TVOJE NASE : Rad i organizacija, off program 20.- 22.10.

Cjeloviti program

ČETVRTAK: 20.10. u 22h @ Klub Place, ulaz 9.99 kn

Night w. Balkan Kolektiv dj's & mc's

inna reggae/dub/dubstep/drumstep/dnb/grime/swing/trip hop/hip hop...etc.

Balkan kolektiv
je audio – vizualni kolektiv koji djeluje kao dio Udruge za kreativno unapređenje djece, mladih i odraslih „Balkan“ a sa ciljem promicanja i distribucije urbane glazbe i kulture na području cijele Hrvatske i šire. Balkan kolektiv osnovan je 2O1O. godine iako se većina članova na sceni nalazi još od 2OO2. godine. Nekoliko mladih ljudi u Rijeci sa jasnom vizijom pokreće promociju drum&bassa, dubstepa, rocka, metala, reggaea, ska, hip hopa te inih vrsta glazbe zajedno sa vizualnim i ostalim vrstama umjetnosti.

http://www.youtube.com/user/BalkanKolektiv
www.facebook.com/balkan.kolektiv


PETAK: 21.10. u 22h @ Klub Place, ulaz 10 kn

LA CASA FANTOM (Norveška) : hardcore/punk/downtempo

Duboko iz šumske okolice Osla, opijeni hladnoćom i vječnim istraživanjima novih mogućnosti hardkora; stižu nam ponovno predstaviti sve ono što smo tokom svih njihovih koncerata zavoljeli. Čak peti put ćemo svjedočiti soničnim promjenama pomiješanima sa mnogo doze svega i svačega. Ovo je uistinu bend koji se ne propušta.

LEECHFEAST (Slovenija) sludge/stoner/punk

Godinu dana nakon prvog ukazanja, sa još zajebanijim rifovljem; ovi momci uistinu znaju kako svirati vrlo mastan stoner sludge, pomičući se korak dalje od početaka gdje je zvukom još bilo tragova krasta. Sada je ovo čista sinergija muljavih orange pojačala,efektnih udaraca i paklenih vokala. Potpuni stoner pank koas.


SUBOTA 22.10. u 22h: DISKO meltdown @ MOLEKULA, ulaz besplatan

Hitovi, hitovi i još više hitova. Pjesme na kojima smo odrastali, sa kojima smo plakali ili jednostavno okretali glavom na spomen istih. Ipak, uz dobru dozu sarkazma sada uživamo i apsolutno se uvijek dobro zabavimo. Apsolutni klasik svakog Moje//Tvoje//Naše. Ovoga puta u dobrim rukama pulskog dj.a Filje, znanog i po karizmatičnim nastupima sa matičnim bendom Filji di bruno atomiko.

Nema komentara:

Objavi komentar