utorak, 21. lipnja 2011.

Visions Of War (B) // Paper Plane Crash (SLO) @ Klub Place, 4.7. (ponedjeljak)


Dok se prve zrake ljeta već debelo naziru i kada asfalt topi sve pod nogama, za kraj sezone pripremamo pravu poslasticu dva krajnje različita benda. Uz miris mora, rakije i ugodne atmosfere taj dan za vas će u Klubu Place rokati:

VISIONS OF WAR , belgijski krast pank heroji prisutni na internacionalnoj DIY pank zavjeri od kraja devedesetih, zvukom na tragu zlatnog vremena guturalnog krast panka sa dualnim vokalima. Ovdje je bilo svakoga, prošli su mnogo zemalja, a sada se vraćaju metaliziraniji no ikad, sa novim i prvim samostalnim LP uratkom. Naravno ime ide od DISCHARGE pjesme :)

PAPER PLANE CRASH
su noviji projekt vrlo aktivne ekipe koja dolazi iz Postojne. Nakon mnogih turneja sa MELETE i sada sa LEECHFEAST, ovaj novi bend donosi sasvim drugačiji melaknoličniji pristup panku. Iako navedeni kao disko krast, zbog svojevrsne zasićenosti crnilom i deprom, ovi momci piče negdje između post panka i indie hardkora. Riječka premijera iako su tokom ovih godina postali stalni gosti što PODRUMa, što koncerata općenito.

Upad: 20 kn
Start: 22h

@ Klub Place

Nema komentara:

Objavi komentar