ponedjeljak, 25. ožujka 2019.

The Jackson Pollock (Bolonja) @ Podrum, 28. 3. 2019. (četvrtak), 21.00 h


Ajmo junačine, da vidimo sad ko je samo vikend panks a ko podržava radikalnu do-it-yourself međunarodnu urotu i drugim danima u tjednu! Ajme meni, u petak moram u školu, na faks, radit, daj ajde molim te! U Podrum u četvrtak stiže prelud bend, a ti ćeš kao doma pisat zadaću ili šta već, ma koga ti farbaš?
Dobro ajde, da stigneš doma na vrijeme oprat zube, pogledat crtić i zaspat prije ponoći, koncert će početi najkasnije u 22:00, ako ne i ranije. Dolazi nam:

THE JACKSON POLOCK
garage DIY punk duo
Bolonja

28. 3. 2019. (četvrtak)
20 kn


Svjetski mejnstrim mediji opisuju THE JACKSON POLLOCK kao "super duo, takav koji te hipnotizira na prvi pogled, a tek kad se otrgneš iz njihove čarolije shvatiš da te snašlo nešto nadnaravno."
Davide svira bas i đitru na prastarim pojačalima koja nisu ni namijenjena da se u njih uštekavaju instrumenti, i pritom začinjava svoj zvuk misterioznim stompboxovima napravljenima od tko zna čega. Emily suprotstavlja čistoću svoga prekrasnog glasa grubim vokalnim dionicama koje također rastura, dok doslovno pleše oko svojih bubnjeva. Kruže mitovi da je sam Quentin Tarantino izjavio da je "prava predstava gledati tako slatku i sitnu djevojku kako se preobražava u demona iza bubnja, ljepotu i moć koju je teško pretočiti u riječi, nešto onkraj glazbenih žanrova ili muzike same... pravo iskustvo!"

Stejđ je njihovo najprirodnije stanište, budući da broje preko 200 živih svirki po cijeloj Europi i čudnim zakutcima Amerike. Iza njih je 7'' "CHERRY GO" sa sedam eksplozivnih stvari koje pokreće njihova ogromna ljubav prema DIY-u, što potvrđuje i podatak da rade svoj fanzin, "The Jackson Pollock Magazine" (ovdje prolistajte drugi broj).

Cijena? Prava sitnica - samo 20 kuna za najbolje privođenje kraju četvrtka i dočekivanje petka. RAW n' LOUD!



Nećemo vas nakon koncerta tjerat odmah doma, ali nećemo baš ni zoru zajedno dočekati ovaj put. Vidimo se u drumu.


Zabavu i fajrunt donosi RIJEKADIYHCPUNK kolektiv.

Nema komentara:

Objavi komentar