subota, 9. ožujka 2019.

So Beast (Bolonja), Traashboo (Leipzig) @ Podrum, 15. 3. 2019. (petak), 21.00 h


Nismo se još ni otrijeznili i razbudili od prošle, a već nam se bliži nova glazbena proslava u mračnim odajama Podruma... A tek kad vidite tko nam dolazi, u sklopu zajedničke turneje koja kreće upravo u Rijeci:

SO BEAST
afro elektronsko ljubavno ludilo
Bolonja

TRAASHBOO
punk opera
Leipzig

15. 3. 2019. (petak)
25 kn


SO BEAST je pojava koju se vjernim poklonicima podrumskih gigova u posljednjih godinu-dve dana ne treba posebno predstavljati. Splitsko-kongoški dvojac s bolonjskom adresom, raspametili su nas s Elektrozombijima i za naš deseti rođendan poklonili Podrumu ogromnu porciju ritmodeličnog užitka koji nezaustavljivo i primordijalno pršti iz njihovih ritam mašina, klavijatura, gitara, udaraljki i grlenih opni. I evo, opet su tu! Ne znamo što nam spremaju, ali ne treba odbaciti mogućnost da će nam umjesto standardnog koncerta otprašiti elektro party lajv set u điru punky brooklyn stajl break beat tekno hiphopersko anarho eklektik afro gliča. U svakom slučaju, uglancajte cipelice jer petak je najbolji dan za izać van i dobro se isplesat

S Bistićima stiže i TRAASHBOO, čangrizavi i luckasti buntovnik koji kroz svoje glasnice istiskuje veliku količinu frustracije. Od 9 do 5 naokolo vuče kante za smeće od 1100 litara, brine se o jednoj starijoj ženi, i čisti neki birc i hostel. Za novac? Zbog neke prolazne fantazije? Da. Ali ne. To sve je zapravo plodno tlo za društveno-kritički poklič boli koji vreba čudovišta besmisla u našem srednjoeuropskom blablabla.
Ukratko, hrpa repanja, urlanja, vrištanja, opernog pjevanja i skakanja. Bučna treš pankopera, ljudi.



Upad: 21.00
TRAASHBOO: 21.45 - 22.20
SO BEAST: 22:30 - 23:15
Afteroperaparty: 23:15 - ???

(poredak i satnica su plod mašte i nerealna projekcija budućnosti)



Zabavu i fajrunt donosi RIJEKADIYHCPUNK kolektiv.


Nema komentara:

Objavi komentar