petak, 1. ožujka 2019.

Little Boy Lost (Padova), IQuit (Zagreb) @ Podrum, 8. 3. 2019. (petak), 21.00 h




- Šta je 14. februara?
- 8. mart. 

Nakon kaotičnog prošlog giga skužili smo da nije dobro imati preveliki razmak između koncerata jer se svi u pauzi nabriju i polude i onda bude svega. Tako da ajmo sada pojačati tempo, ali i začiniti podrumski zrak malo drugačijim zvukovima:

LITTLE BOY LOST
stoner punk psychedelic doom grunge
Padova

IQUIT
punk rock
Zagreb

8. 3. 2019. (petak)
25 kn


Nastali sad već daleke 2006. godine, LITTLE BOY LOST je trio koji kombinira razne žanrove, od stonera i pankčine, preko dobrog starog granđa, do psihodelije i dooma. Provedimo petak uz taktove opresije, melodiju klaustrofobije, žalobne plemenske ritmove i grubost ljutnje, mizerije i patnje. S dva albuma iza leđa, upravo su u procesu izbacivanja novog, pod nazivom JAUNT.
Dresscode: karirana košulja i traperice.

Zagrepčani po zanimanju, IQUIT je također tročlani bend koji se od 2013. godine sastaje jednom tjedno radi ritualne proizvodnje buke i ispijanja dragocjene pivske tekućine. Kažu da sviraju "autorske pjesme fuzije punk-rock/noise glazbenih izričaja s Igorom na gitari i vokalu, Goranom na basu i još jednim Igorom na bubnju." Tvrde i da su nekada bili članovi kutinske punk/hc/metal scene (K.O.O., Cruz C., Moltencore, Razlog za), beogradske underground scene (Half Way There, Euforia, High Stakes), te nasumičnih garažnih projekata (Magnum 69, Fuel Level Low). Desetak pjesama izvode po principu pola/pola: red insturmentala pa red urlanja o životnim problemima.


NAPOMENA: pazite što radite, pazite na sebe i jedni na druge, i ajde nemojte bit toliki idiJoti i uništavat nam prostor i živce raznim debilanama i neodgovornim ponašanjem. Jer ćete u protivnom za idući put osvojiti besplatan upad na koncert benda Crna lista.

Upad: 21.00
IQUIT: 21.30 - 22.15
LITTLE BOY LOST: 22:30 - 23:15
Aftergranđparty: 23:15 - ???



Zabavu odnosi RIJEKADIYHCPUNK kolektiv.

Nema komentara:

Objavi komentar