srijeda, 2. listopada 2024.

 Industry (Berlin) @ Podrum, 04.10.2024. (Friday) 


Nakon uspješnog otvaranja sezone plejade gigova koje nam slijede u jesensko-zimskom periodu, krajnje je vrijeme da izbacimo najavu za iduće zakucavanje koje nam neminovno dolazi.
 
U goste nam dolazi Industry, bend sa sjedištem u Berlinu sastavljen od internacionalne ekipe koja svira po raznim bendovima poput Desintegración Violenta, Stinkhole, Lux i Mörphem.
Dakle, riječ je o uhodanoj ekipi koja pak sa Industryem prži taj abrazivni i bučni zvuk anarho pankčine u stilu bendova s kraja 70ih,
 
Dakako u sve u novom ruhu i sa još većom dozom bjesnoće prema svijetui sustavu.
Stoga zapiši datum u kalendar i mojne propustiti ovu bombadu od benda!
 
Start: 22:00
 
Upad: 4 EUR
 
 
U moru ispraznih bendova koji ne stoje iza onoga što predstavljaju, tu se kao svijetla točka pojavljuje Industry. Pankčina nabijena političkim tekstovima i mržnjom prema sveopćem kaosu današnjice koje se svodi rat, apatiju i golo preživljavanje mnogobrojnih nasuprot blagostanja "onih" privilegiranih.
 
Stara priča sa konstanto aktualnom temom. Ljutnja koja odzvanja kroz krikove savršeno usklađena sa repetirajućim zvukom bubnjeva I bassa koji muzički predvode cijelu priču, dok gitarske dionice nadodaju cijelom efektu buke.
 
Zamisli spoken word spiku Crassa, zvuk Flux of Pink Indiansa na steroidima I začini to sve sa dobrom dozom zvuka bendova Exit stance i Conflicta iz sredine 80ih. E pa tako bi nekako zvučao taj bućkuriš. Šamar realnosti koji odzvanja dugo vremena u ušima.
 
Kako I sami kažu: Don't just sit there while we perform your anti-fascism for you!
 
Zabavu vam donosi RIJEKADIYHCPUNK kolektiv!

 

 

Nema komentara:

Objavi komentar