nedjelja, 29. srpnja 2012.

1. diy hcpunk intermezzo w/ DooMSisters, Whoresnation (Fr)


Zadarsko-riječka diy pank inicijativa vam predstavlja prvi, neregularni, usputni intermezzo između Monteparadisa i Martinske koji će se desit u noći s utorka na srijedu, 7. augusta s početkom u 21h.


U prolazu su:


Doomsisters su četveročlani bend koji nam dolazi s istoka Francuske, točnije s planinskog lanca Vosges. Stil buke koju stvaraju netko je opisao kao eyehatefastcore - znači brza, blastbeatom isprepletena pankčina koja se, dinamike radi, pretvara u zli, spori sludge koji vuče korijene iz louisianskih močvara (otud i Eyehategod analogija). Ne postoje dugo, ali već iza sebe imaju jedno izdanje, turneju i brdo gigova po cijeloj Francuskoj.

http://www.vosgianforce.net/doomsisters/

S njima na turneji su Whoresnation, grindcore peglaona iz Besançona. Prvi demo je izašao 2009. i od onda su odsvirali nekoliko europskih turneja, izdali dva splita, još dva EP-a, jedan LP, te sve zaokružili nastupima na festivalima kao što su Obscene Extreme i Play fast or don't, što ih čini jednim od najaktivnijih europskih grind bendova. Na ovoj turneji sa sobom nose split izdanje sa gorespomenutim Doomsisters. Ne propustiti!

http://www.facebook.com/vvhoresnation

+ možda još netko uleti.


Upad je 15 kuna, nema stejđa, kao ni distance između izvođača/spektatora. Diy punk brate/sestro!
Vidimo se!



SUPPORT:
http://www.zadarsnova.hr/
http://rijekadiyhcpunk.blogspot.com/
http://infoshopiskra.blogspot.com/
https://www.facebook.com/pages/Botza-sound-system/132045996872210
__________________________________________________________
If you radical punk's try to find something after MONTE PARADISO festival (PULA) and before MARTINSKA (ŠIBENIK) feel free to come and trash the almighty town of ZADAR with 2 really good and amazing grinding/violence/crust acts. Entrance is around 2 euros... Keep in mind...DIY conspiracy is spreading around...

Nema komentara:

Objavi komentar