utorak, 4. lipnja 2024.

Tired (Graz) // The Snub (Graz) @ Podrum, 07.06.2024. (Friday) 


I evo da završimo ovu priču oko koncertno aktivnih dva tjedna. Ako ne znate o čemu pričamo, onda jebiga, možemo vam samo reći da ste propustili odličnu diskusiju/predavanje i teški kažin od koncerata. Krv, znoj, buka i vlaga mmm. Vaš grijeh, vaš grijeh! 
 
Za pokoru vam predlažemo dolazak na zadnji u nizu gigova. U goste nam ponovno dolazi ekipa iz Graza, inače grad poznat kao rasadnik dark-HC-neocrust-post-atmospheric-black metal i inih bendova koji njeguju taj turobni, teški zvuk začinjen oštrim akcelerirajućim ritmom te sumornim krikovima i vapajima.
 
Da ne serem kvake, piše ti sve ispod!
 
Start: 22:00
 
Upad: 4 EUR
 
Tired (Metalizirani HC, Graz)
 
Radoviđeni brkati i dugokosi dvojac se vraća u Podrum, ali ovog puta sa sobom dovode  armiju svojih drugova naoružanih zajebanim riffovljem i kao uvijek šleperom najjače opreme. Tako da možda baš ovaj put bude dobar zvuk hehe. 
 
Elem, riječ je relativno novijem bendu ekipe koja pešta po raznim bendovima, kao što su ThosarSavanah i Justice Lost. Znači, dobro uigrana ekipa koja uspijeva spojiti moderni metalizirani hc punk s dodatkom psihodeličnog stonera i post-čega već. Samo urbano! Nedavno su izbacili svoj materijal pa shodno tome baci i ti pogled,uho,grlo,nos (ne nužno tim redoslijedom).
 
The Snub (Thrashing HC Punk, Graz)
 
Sa gore navedenima u paketu dolaze HC punk manijaci koji peštaju taj brzi, energični, old-skul thrash zvuk, ali sve u novom ruhu. Vokali koji paraju već izmučene bubnjiće, galopirajući dž dž dž zvuci gitare i bassa te neprestani munjeviti prijelazi bubnjeva. 
 
Ili u prijevodu žvakanje stakla i klizanje po podu isproljevanim Hirterom, udarci udarno okretne bušilice ravno u centar za sluh. Jebi ga, čini se da ćeš morati opet uzeti bolovanje u ponedjeljak, nemoj da punk pati zbog posla!
 
Zabavu vam donosi RIJEKADIYHCPUNK kolektiv!

Nema komentara:

Objavi komentar